Kotlovi sa pregrejanom vodom na biomasu i čvrsto gorivo

Kotlovi za pregrejanu vodu sa oznakom Isımek proizvode se od  snage 200.000 kcal / h (230 KV) do 6.000.000 kcal / h (7000 KV). Kotlovi za pregrejanu vodu na biomasu imaju polucilindrični oblik i dizajnirani su kao troprolazni.Kotlovi za pregrejanu vodu na biomasu sa oznakom Isımek proizvedeni su da rade na maksimalnoj temperaturi od 180 ° C.P235 GH, P355 GH kvalitetna ploča i P235 GH kvalitetna cev koriste se kao materijal tokom proizvodnje.Kotlovi za industrijsku biomasu Isımek imaju prednju peć, ložište, bunker, pokretnu jedinicu rešetke za sagorevanje 50% vlažne sečke i piljevine  prema kapacitetu.Kotlovi na biomasu Isımek štede vaš novac i podržavaju vaš budžet ložeći gorivo nižeg nivoa poput piljevine, drvne sječke, drvene kore, šumskog, drvenog otpada i otpada iz industrije namještaja i time preuzimate troškove ulaganja u kratkom periodu.Kotlovi za pregrejanu vodu marke Isımek mogu ručno ili potpuno automatski upravljati prema zahtevu kupca.Makimum  50% piljevine sadržaja vlage  može biti otpušten uz pomoć kreće rešetke jedinicu koja ima hidraulični push.Zadovoljstvo kupaca raste sa kotlovima Isımek Industrial Biomass.Kotlovi za pregrejanu vodu marke Isımek su  ekološki prihvatljivi  i štite vaše zdravlje i budućnost.Kotlovskim sistemima koji su podržani automatizacijom može se upravljati preko plc ekrana. Isımek projektuje , projektuje i proizvodi industrijske kotlove za pregrejanu vodu na biomasu i industrijske pregrejane vode na čvrsto gorivo u sopstvenom pogonu, poštujući norme Turske i EU.

     

 

Objašnjenje

Kotlovi za pregrejanu vodu sa oznakom Isımek proizvode se od snage 200.000 kcal / h (230 KV) do 6.000.000 kcal / h (7000 KV).

Kotlovi za pregrejanu vodu na biomasu imaju polucilindrični oblik i dizajnirani su kao troprolazni.

Kotlovi za pregrejanu vodu na biomasu sa oznakom Isımek proizvedeni su da rade na maksimalnoj temperaturi od 180 ° C.

P235 GH, P355 GH kvalitetna ploča i P235 GH kvalitetna cev koriste se kao materijal tokom proizvodnje.

Kotlovi za industrijsku biomasu Isımek imaju prednju peć, ložište, bunker, pokretnu jedinicu rešetke za sagorevanje 50% vlažne sečke i piljevine prema kapacitetu.

Kotlovi na biomasu Isımek štede vaš novac i podržavaju vaš budžet ložeći gorivo nižeg nivoa poput piljevine, drvne sječke, drvene kore, šumskog, drvenog otpada i otpada iz industrije namještaja i time preuzimate troškove ulaganja u kratkom periodu.

Kotlovi za pregrejanu vodu marke Isımek mogu ručno ili potpuno automatski upravljati prema zahtevu kupca.

Makimum 50% piljevine sadržaja vlage može biti otpušten uz pomoć kreće rešetke jedinicu koja ima hidraulični push.

Zadovoljstvo kupaca raste sa kotlovima Isımek Industrial Biomass.

Kotlovi za pregrejanu vodu marke Isımek su ekološki prihvatljivi i štite vaše zdravlje i budućnost.

Kotlovskim sistemima koji su podržani automatizacijom može se upravljati preko plc ekrana.

Isımek projektuje , projektuje i proizvodi industrijske kotlove za pregrejanu vodu na biomasu i industrijske pregrejane vode na čvrsto gorivo u sopstvenom pogonu, poštujući norme Turske i EU.

 

 

Tehnički podaci

Jednostavno rukovanje i brzo ulazak u režim.

Pogodno za radnu temperaturu od maksimalno 180 ° C.

Uglavnom dizajniran za radni pritisak od 4 bara. Po zahtevu kupca može se dizajnirati i proizvesti za veće radne pritiske.

Može se proizvesti maksimalno 6.000.000 kcal / sat kapaciteta.

Proizvodi se kao polucilindrični i troprolazni.

Ekološki i osigurava niske vrednosti emisije.

Kotlovi sa pregrejanom vodom na biomasu od strugotine proizvedeni su kao ručno punjenje ili potpuno automatsko upravljanje.

PLC sistem upravljanja dostupan je kao opcija. 

Efikasnost kotla je veća% 93

Automatski sistem za čišćenje cevi štedi vaše vreme i novac.